Trainingspakket

Een gezonde routine

Vanaf
 €
290
 
per vier weken
Op basis van 1 sessie per week.

Vastgeroest in je eigen 'slechte' gewoontes en geen idee waar je moet beginnen met leefstijlverandering? Neem een kijkje naar dit pakket.

Hoe vaak heb jij al gezegd dat je écht na het weekend gaat beginnen met een gezondere routine? Maar hoe vaak je het ook probeert, het lijkt niet te blijven hangen. Soms ontbreekt het aan motivatie; soms lijkt het doel te groot. Dat patroon doorbreken begint met het opbreken van die grote uitdaging in behapbare stukjes. Die verandering is haalbaarder dan je denkt, en we willen je graag ondersteunen bij het implementeren van je gezondere levensstijl. 

We starten met een intake waarbij we jou onder de loep nemen: Waar kun je een boost gebruiken en waar ben je eigenlijk al best goed bezig? En hoe kunnen we je tijd en energie zo efficiënt mogelijk benutten op een manier die aansluit op jouw dagelijks leven? Kleine veranderingen leiden sneller tot grote verbeteringen dan je denkt. Middels deze aanpak werk jij samen met een van onze bekwame trainers naar een bewustere, gezondere routine. Die kleine eerste stap zal voor je het weet leiden tot grote veranderingen.

andere members zeggen dit:
"4 jaar bij Workoutspace heeft mijn drukke ondernemersleven met jong gezin getransformeerd. Ze bieden een flexibele, holistische aanpak, van fitness tot voeding. Verloren tijd wordt ingehaald. Een onmisbaar deel van mijn leven."
Donatello
,
47
Klant bij Workoutspace sinds 2019

Inbegrepen bij dit pakket:

Uitgebreid intakegesprek
:
Grondige 45-minuten intake om jouw unieke verhaal en doelen te begrijpen, gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Wekelijkse personal trainingsessie
:
Wekelijkse sessies met persoonlijke trainer, ondersteund door ons team, om jou consistent op het juiste pad te houden.
Lifestyle coaching
:
Persoonlijke coaching voor een gezonde levensstijl die haalbaar en duurzaam is, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.
Bewegings- en houdingsanalyse
:
Diepgaande evaluatie van jouw sterke en verbeterpunten, fysiek en in het dagelijks leven, voor een op maat gemaakt plan.
Periodieke evaluaties
:
Wekelijkse, nauwkeurige progressiemetingen om vooruitgang te volgen en gericht bij te sturen waar nodig.
Toegang tot de app
:
Complete toegang tot trainingsschema's, voedingsadviezen, voortgangsoverzichten, en eenvoudig je afspraken inzien en plannen.

Ben jij je inactieve en ongezonde levensstijl ook zat? Kom dan nu in actie!