Waar fitness en mindfulness samenkomen.

Wij zijn Workoutspace

Wij zijn Merlin en Matthijs, en we hebben Workoutspace opgericht in het hart van Watergraafsmeer, Amsterdam. In 2021 hebben we eindelijk de stap gezet om een privéstudio te openen waar we al jaren over fantaseerden. We zagen de beperkingen van openbare sportfaciliteiten– Struikelblokken die je in een privésetting niet zo snel zou tegenkomen; een toevluchtsoord waar persoonlijke aandacht centraal staat. In onze studio bieden we een veilige, hygiënische en rustige omgeving die je nergens anders vindt.

Matthijs aan de linkerkant en Merlin aan de rechterkant

Wat ons drijft

Onze drijfveer is de transformatie die we bij onze leden zien. Het gaat niet alleen om fysieke prestaties; het gaat ook om mentale groei. Door de afwezigheid van afleidingen en de volledige aandacht van je trainer, kun je je tijd efficiënt benutten en je volledig richten op je persoonlijke doelen.

De bar van Workoutspace

Ons doel voor jou

Wij willen een omgeving bieden waarin je je welkom en ondersteund voelt. We willen je niet alleen fysiek sterker maken, maar ook mentaal. Daarom integreren we naast cardio en krachttraining ook mindfulness in onze trainingen. Een balans tussen lichaam en geest is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Bij ons kun je personal training boeken, individueel of met z'n tweeën, en we zijn er om je voortdurend te begeleiden en te motiveren.

Merlin van Workoutspace in een bokshouding

Waar we voor staan

Topservice? Check. Top-apparatuur? Check! Dat is echter maar één kant van wat wij bieden. Sport moet ook leuk zijn. Daarom gaan we bij Workoutspace halsoverkop om een gepersonaliseerde ervaring voor al onze leden te scheppen.  In onze studio kun je je volledig concentreren op je training, zonder afleidingen, waardoor jij sneller je doelen bereikt. En als je even geen zin in ons hebt kun je altijd een blok reserveren om vrij te komen sporten.

Groepsfoto van de trainers bij Workoutspace

Lijkt het je leuk om les te geven bij Workoutspace?