Onze multi­functio­nele workout studio in
Water­graafs­meer.

zaal 1

Physical Space

Onze grote zaal is voorzien van een breed assortiment aan hoogwaardige equipment, en een bar waar je kunt genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje.

zaal 2

Mindful Space

Bij Workoutspace weten we dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Onze Mindful Space is een super plek voor activiteiten als yoga en meditatie, zodat je voor zowel inspanning als rust bij ons terecht kunt.

Hoogwaardige apparatuur

Workout Space is van alle gemakken voorzien. Door onze hoogwaardige en veelzijdige apparatuur kun jij precies sporten zoals je het liefst sport; zowel met je personal trainer als op je eigen tempo in onze high-end studio.

Professionele begeleiding

Met de begeleiding van onze ervaren personal trainers sta jij niet langer alleen voor het behalen van je doelen. Wij staan klaar om jou te helpen, motiveren en inspireren bij elke stap op jouw persoonlijke fitness- en mindfulness journey.

Persoonlijke benadering

Of je nu wilt werken aan het verbeteren van jouw fysieke conditie, kracht, uithoudingsvermogen, spieropbouw, afvallen of het versterken van jouw mentale gezondheid: Workout Space helpt je om het beste uit jezelf te halen.

Lijkt het je leuk om les te geven bij Workoutspace?