Merlin

Mede-oprichter
Personal trainer
Spreekt Nederlands
Speaks English

Sport en bewegen is mijn passie en ik wil jou graag inspireren. Als ervaren personal trainer help ik jou graag met het behalen van doelen, leefstijl en motivatie. Laten we samen beginnen aan dit succes verhaal!

Ik ben Merlin. Na in 2012 als zelfstandige personal trainer van start gegaan te zijn in Watergraafsmeer, heb ik uiteindelijk samen met Matthijs Workoutspace opgericht. Bewegen is mijn levensstijl en ik wil jou graag inspireren. Met meer dan 15 jaar ervaring als professionele personal trainer sta ik klaar om jouw doelen te verwezenlijken. Samen met mijn team wil ik zoveel mogelijk mensen motiveren en inspireren. Mijn focus ligt op het bewust maken en doorbreken van patronen, zodat jij inzicht krijgt in jouw leefstijl en ontdekt waar de echte winst te behalen is.

Training met mij gaat niet alleen om het stellen van sportieve doelen. Ik wil ook samen met jou een gezonde leefstijl creëren die haalbaar en blijvend is, onder het genot van een inspirerende samenwerking en een goed gesprek. Er mag ook gelachen worden! Ben jij klaar om jouw leven een sportieve boost te geven? Laten we samen jouw doelstellingen in eigen handen nemen. Neem vandaag nog contact met me op en begin aan die geweldige reis!

Lijkt het je wat om te sporten met 

Merlin

?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We zijn altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken en met je mee te denken.