Trainingspakket

Vitaal ouder worden

Vanaf
 €
290
 
per vier weken
Op basis van 1 sessie per week.

Merk jij ook dat je steeds minder makkelijk dat sprintje trekt naar die trein, of die zware dozen op je werk niet meer kan tillen?

Naarmate we ouder worden, ervaren we vaak klachten zoals verminderde mobiliteit, een trage stofwisseling en een lager energieniveau. Maar wist je dat deze klachten aanzienlijk verminderd kunnen worden door het omarmen van een gezonde, actieve leefstijl?

Bij Workoutspace streven we ernaar om jou te helpen gezond en vitaal ouder te worden. Door middel van functionele training word je sterker in de bewegingen die jouw dagelijks leven vormgeven. We richten ons niet alleen op de trainingssessies zelf, maar kijken ook naar hoe een normale dag in jouw leven eruitziet. Op basis daarvan werken we samen aan het aanleren van gewoontes die niet alleen helpen om lichamelijke klachten te verlichten, maar ook om ze te voorkomen.

Ontdek hoe een gezonde levensstijl, gecombineerd met functionele training, jou kan ondersteunen op weg naar een vitaal en energiek ouder worden. Met dit pakket investeer je in jouw welzijn, vandaag en voor de toekomst.

andere members zeggen dit:
"Als kritische klant zijn mijn verwachtingen van PT Matthijs overtroffen. Zijn expertise in oefentherapie voorkomt blessures. Hij is vriendelijk, flexibel,betrouwbaar, en daagt uit. Het beste? Zichtbaar resultaat in de spiegel!"
Rani
,
49
Traint sinds 2021 bij Matthijs

Inbegrepen bij dit pakket:

Uitgebreid intakegesprek
:
Grondige 45-minuten intake om jouw unieke verhaal en doelen te begrijpen, gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Bewegings- en houdingsanalyse
:
Diepgaande evaluatie van jouw sterke en verbeterpunten, fysiek en in het dagelijks leven, voor een op maat gemaakt plan.
Wekelijkse personal trainingsessie
:
Wekelijkse sessies met persoonlijke trainer, ondersteund door ons team, om jou consistent op het juiste pad te houden.
Toegang tot de app
:
Complete toegang tot trainingsschema's, voedingsadviezen, voortgangsoverzichten, en eenvoudig je afspraken inzien en plannen.
Lifestyle coaching
:
Persoonlijke coaching voor een gezonde levensstijl die haalbaar en duurzaam is, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.
Periodieke evaluaties
:
Wekelijkse, nauwkeurige progressiemetingen om vooruitgang te volgen en gericht bij te sturen waar nodig.
Eindevaluatie
:
Wat heb je geleerd? Waar sta je nu, en hoe kun je je nieuwe gewoontes blijven doorzetten?

Ben jij ook klaar om je leven in eigen handen te nemen? Vraag vandaag nog een consult aan.