Trainingspakket

Zichtbaar resultaat

Vanaf
 €
290
 
per vier weken
Op basis van 1 sessie per week.

Iedereen heeft een uniek ideaalbeeld. Wil je gespierder, slanker of zwaarder zijn, maar lijkt dit onbereikbaar? Met de juiste routine, voeding en beweging is jouw doel haalbaar.

We richten ons op een aanpak die bij jou past, weg van strenge regels en extreme diëten. Voedingsadvies moet realistisch en vol te houden zijn. Via onze app kun je gemakkelijk je voedselinname bijhouden en passende recepten vinden, allemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Tijdens de trainingssessies focussen we eerst op functioneel bewegen en houdingscorrectie (waar nodig). Dit verbetert je efficiëntie gedurende het hele traject. Na het beheersen van de basis, ontwerpen onze ervaren trainers een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw lichaam, sterke punten, en de doelen die jij voor ogen hebt. Zo heb jij in no-time het voorkomen van je dromen.

andere members zeggen dit:
"Als kritische klant zijn mijn verwachtingen van PT Matthijs overtroffen. Zijn expertise in oefentherapie voorkomt blessures. Hij is vriendelijk, flexibel,betrouwbaar, en daagt uit. Het beste? Zichtbaar resultaat in de spiegel!"
Rani
,
49
Traint sinds 2021 bij Matthijs

Inbegrepen bij dit pakket:

Uitgebreid intakegesprek
:
Grondige 45-minuten intake om jouw unieke verhaal en doelen te begrijpen, gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Bewegings- en houdingsanalyse
:
Diepgaande evaluatie van jouw sterke en verbeterpunten, fysiek en in het dagelijks leven, voor een op maat gemaakt plan.
Wekelijkse personal trainingsessie
:
Wekelijkse sessies met persoonlijke trainer, ondersteund door ons team, om jou consistent op het juiste pad te houden.
Lifestyle coaching
:
Persoonlijke coaching voor een gezonde levensstijl die haalbaar en duurzaam is, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.
Toegang tot de app
:
Complete toegang tot trainingsschema's, voedingsadviezen, voortgangsoverzichten, en eenvoudig je afspraken inzien en plannen.
Periodieke evaluaties
:
Wekelijkse, nauwkeurige progressiemetingen om vooruitgang te volgen en gericht bij te sturen waar nodig.
Eindevaluatie
:
Wat heb je geleerd? Waar sta je nu, en hoe kun je je nieuwe gewoontes blijven doorzetten?

Klaar om sterker te worden? Zet vandaag nog de eerste stap richting de fitste versie van jezelf.