Trainingspakket

Meer energie

Vanaf
 €
290
 
per vier weken
Op basis van 1 sessie per week.

Het leven kan veeleisend zijn. Misschien heb je een gezin, een drukke carrière of een lijst aan sociale activiteiten: Het kost allemaal veel energie, maar het draagt ook een hoop bij aan je geluk. Daarom wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten.

We hebben dit pakket ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw motor weer op vol vermogen draait. Stel je voor dat je lichaam een auto is. Auto's hebben soms brandstof of onderhoud nodig. Verkeerde brandstof of onvoldoende onderhoud zorgt ervoor dat je motor minder goed draait en uiteindelijk vastloopt. Het verschil? Je kunt een nieuwe auto kopen, maar je hebt maar één lichaam. Wees er dus zuinig op! Wij helpen jou om op een haalbare manier beter voor jezelf te zorgen.

Onze training richt zich op het goed gebruiken en onderhouden van je motor. Door middel van functionele training leer je hoe je je lijf optimaal en niet-belastend gebruikt, en werk je met ons aan je kracht en conditie. Je zult al snel merken dat je beter slaapt, uitgerust wakker wordt, en energieker en sterker door je dag heen gaat. En wie wil dat nou niet?

andere members zeggen dit:
"4 jaar bij Workoutspace heeft mijn drukke ondernemersleven met jong gezin getransformeerd. Ze bieden een flexibele, holistische aanpak, van fitness tot voeding. Verloren tijd wordt ingehaald. Een onmisbaar deel van mijn leven."
Donatello
,
47
Klant bij Workoutspace sinds 2019

Inbegrepen bij dit pakket:

Eindevaluatie
:
Wat heb je geleerd? Waar sta je nu, en hoe kun je je nieuwe gewoontes blijven doorzetten?
Uitgebreid intakegesprek
:
Grondige 45-minuten intake om jouw unieke verhaal en doelen te begrijpen, gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Toegang tot de app
:
Complete toegang tot trainingsschema's, voedingsadviezen, voortgangsoverzichten, en eenvoudig je afspraken inzien en plannen.
Periodieke evaluaties
:
Wekelijkse, nauwkeurige progressiemetingen om vooruitgang te volgen en gericht bij te sturen waar nodig.
Lifestyle coaching
:
Persoonlijke coaching voor een gezonde levensstijl die haalbaar en duurzaam is, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.
Bewegings- en houdingsanalyse
:
Diepgaande evaluatie van jouw sterke en verbeterpunten, fysiek en in het dagelijks leven, voor een op maat gemaakt plan.

Klaar met dat futloze gevoel? Vraag vandaag nog een consult aan.