Onze multi­functio­nele workout studio in
Water­graafs­meer.

Altijd een schone werkomgeving

We hechten veel waarde aan hygiëne en zorgen ervoor dat onze faciliteiten altijd schoon en fris zijn. Zo kun jij en je cliënten trainen in een aangename, hygiënische omgeving.

Alle ruimte voor jouw stijl

In onze mindful space vind je een open ruimte die ideaal is voor mindfulness- en yogasessies. Deze serene omgeving biedt een ontsnapping aan de drukte van de stad en is perfect voor jou en je cliënten om tot rust te komen.

Relaxte sfeer voor jou en je gasten

Onze hoofdspace is voorzien van een bar waar jij en je gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje of een heerlijke kop koffie. Ideaal om te verbinden en relaties op te bouwen met je gasten.

Flexibiliteit in alle opzichten

Bij Workoutspace bieden we flexibele huuropties vanaf 3 maanden. Zo heb je houvast om jezelf en je klanten zekerheid te bieden, maar geen langetermijnverplichtingen.

Voel je bij ons helemaal thuis

De mindful space beneden is uitgerust met geavanceerde audio- en lichtsystemen, waardoor je de sfeer perfect kunt afstemmen op de behoeften van jouw sessie.

Een hechte kring van professionals

We koesteren de rust van onze studio, daarom beperken we het aantal personen dat tegelijkertijd bij ons traint. Op deze manier blijft de atmosfeer prettig voor jou en je klanten. Om deze reden is de kracht space boven op dit moment niet beschikbaar voor huren.

"In order to be artists, we need to be in our studios— in our private rooms, in our private personal space; that sacred, protected space so we can make our work. That's the only work that's worth making— right? That's the place where we can be free enough and vulnerable enough to share what we have to share."
– Adam Leipzig, motivational speaker en voormalig producer bij Walt Disney Studios

Nieuws­gierig? Ontdek de mogelijk­heden.

Ben je klaar om jouw lessen naar een hoger niveau te tillen? Vraag nu naar de beschikbare opties en ontdek hoe Workoutspace jou kan ondersteunen bij het verwezenlijken dit stapje verder.