Evenement: Cold Water Experience

Gepost in 
Beweging
Voeding
Fitnesstrends
Health
Workout plans
Motivational
Events
Aanbiedingen
Succesverhalen
door 
Matthijs
 op 
March 22, 2024
5
min.
"Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest."

Bij Workoutspace geloven we dat je fysieke gezondheid hand in hand gaat met je mentale gezondheid. Wij begrijpen dat het dagelijks leven af en toe veel van je kan vragen. Wij geloven dat je door weerstand opzoeken weerbaarder wordt. Deze weerstand, in de vorm van kou, zorgt er dus voor dat je zowel fysiek als mentaal sterker wordt zodat je veerkrachtiger in het leven staat met een positieve en alerte mindset. Kortom, jouw weerbaarheid en mentale fitheid is hetgeen waar we door middel van deze Coldwater Experience aan bij willen dragen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze experience zul je een ijsbad ingaan. Door middel van meditatie en ademhalingstechnieken bereiden we jou optimaal voor op het ijsbad. Met deze technieken vergroot je de verbinding met je lichaam én geest en kun je meer ontspannen het ijsbad in.

Wat kun je verwachten?

Omgaan met weerstand kan een uitdaging zijn, vooral wanneer we geconfronteerd worden met de stem in ons hoofd. Tijdens dit evenement zullen we met elkaar deze uitdaging aangaan en leren hoe we in het moment kunnen blijven, zelfs wanneer het moeilijk wordt. Dus wanneer je klaar bent om je comfortzone te stretchen, jezelf uit te dagen en een dieper bewustzijn te bereiken, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Coldwater Experience. Het is een ervaring dat niet alleen je lichaam zal versterken, maar ook je geest zal verrijken. Laten we samen onze weerbaarheid vergroten door weerstand op te zoeken, want bij zelfgekozen weerstand begint echte groei!

Hoe bereid ik me voor?

Neem je zwemkleding mee, of trek het van tevoren al aan. Verder is het fijn om een grote handdoek mee te nemen en eventueel een badjas.

Praktische info & tickets

Datum: 14-04-2024
Tijd: 10.00-12.30
Koop hier je tickets

Ook interessant