Bewustwording op vakantie.

Gepost in 
Beweging
Voeding
Fitnesstrends
Health
Workout plans
Motivational
Events
Aanbiedingen
Succesverhalen
door 
Matthijs
 op 
September 8, 2023
3
min.
Bewustwording van je lichaam en de manier waarop je juist beweegt, proberen wij vanuit Workouspace aan jou bij te brengen. Dit doen wij zodat je niet alleen een uur lekker hebt gesport, maar de geleerde vaardigheden en het mindful bewegen meeneemt naar alledaagse bewegingen zoals bukken, tillen, zitten etc.

Bewustwording van je lichaam en de manier waarop je juist beweegt, proberen wij vanuit Workouspace aan jou bij te brengen. Dit doen wij zodat je niet alleen een uur lekker hebt gesport, maar de geleerde vaardigheden en het mindful bewegen meeneemt naar alledaagse bewegingen zoals bukken, tillen, zitten etc.

Zoals een deel van jullie weet ben ik inmiddels ruim een week op reis. Ook op reis vind ik het fijn om bezig te blijven met sporten, houding en beweging. Wanneer ik een aantal dagen niet heb gesport, merk ik dat ik minder connectie voel met mijn lichaam. Tijdens het verblijf op Nusa Penida, een kleiner Indonesisch eiland ten oosten van Bali, heb ik een Yoga les gedaan om de connectie met mijn lichaam een boost te geven. Ondanks dat ik zeker geen yoga pro ben, zijn veel onderdelen van de yoga routine heel herkenbaar, omdat ik deze losse oefeningen zelf gebruik tijdens het sporten en deze ook leer aan anderen tijdens de personal training. Wanneer ik de dag begin met wat krachtoefeningen en stretches ben ik de hele dag beter bewust van mijn lichaamshouding en mijn manier van bewegen. Hoe is jouw connectie met je lichaam op dit moment en wat helpt jou om deze verbondenheid te versterken?

Ook interessant